Řízení služeb zákazníkům v malé firmě - Hakl, Jakub (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce se zabývá oblastí služeb, které jsou významným faktorem při tvorbě konkurenčních výhod firem působících v současné tržní ekonomice. První část práce se zabývá analýzou historického vývoje společnosti ODŠŤAVŇOVAČE s.r.o.. S využitím dotazníkového šetření byly od zákazníků firmy získány primární informace, které hodnotí celkový stav nabídky služeb, kvality jejich poskytování a zároveň definují profil typického zákazníka a jeho preferencí. Na základe získaných informací byla vytvořena opatření ke zvýšení konkurenceschopnosti a byl vytvořen návrh nových služeb a samotné uvedení těchto služeb do praxe.
MANAGEMENT OF SERVICES FOR CUSTOMERS IN A SMALL FIRM
Keywords: SWOT analýza; řízení služeb; konkurenceschopnost; SWOT analysis; management of services; competetive ability