Analýza lokálního trhu biomasy z pohledu vybrané firmy - Dlabolová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá analyzování lokálního trhu biomasy z pohledu společnosti Less a Energy. Je zde zkoumána potenciál těžebních zbytků z vybrané oblasti, dále je zkoumána dopravní hranice pro dodávání štěpky. Je zde využita analýza Porterova modelu.
Analysis of the local biomass from the point of view of a chosen enterprise
Keywords: analýza; lokální trh; biomasa; štěpka; Porterův model; štěpka; analysis; local market; biomass; wood chips; Porter; chips