Mobilizace dusíku v degradovaném rašeliništi po revitalizaci jeho vodního režimu a riziko jeho vyplavování do povrchových a spodních vod - Mastný, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce představuje návrh projektu zabývajícího se vyplavováním dusíku z revitalizovaného rašeliniště. Cílem projektu je vytvoření modelu vyplavování dusíku.
Nitrogen mobilization in degraded peatland after its water regime restoration and risk of nitrogen leaching to the surface waters and groundwater