Hluk z kompostáren - Kraus, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2017)
První část této bakalářské práce je věnována teoretickým poznatkům na téma kompostování, kompostárny, využití kompostu, hluk a jeho šíření. Ve druhé části jsem se zaměřil na měření hluku v kompostárně nedaleko města Dobřany.
Noise from composting
Keywords: Kompost; kompostování; humus; odpad; hluk; Compost; composting; humus; waste; noise