Marketingová strategie zvolené firmy - Čermák, Jiří (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce je jednak analyzovat historii a současný vývoj podniku, kvalitu marketingové strategie a jejích nástrojů. Dalším cílem je zjištění požadavků zákazníků, trendů v komunikaci následovaného vzájemnou komparací těchto dvou úhlů pohledu. Hlavním cílem bude návrh určitých zlepšení resp. zvýšení konkurenceschopnosti nabídky této firmy. Společnost, kde bude tato práce realizována, je firma MK Profi kachlová kamna, s. r. o.
Marketing strategy of a chosen company
Keywords: marketing; strategie; marketingová analýza; marketingová strategie; implementace; Marketing; strategy; marketing analysis; marketing strategy; implementation