Řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Dvořáková, Martina (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem bakalářské práce je analýza řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku včetně navržení vhodných změn. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy jako řízení lidských zdrojů a jeho vývoj, cíle, úlohy a úkoly. V praktické části je popsán výzkum, který byl prováděn v podniku. Informace jsou získány z podnikových dokumentů,pozorováním, z rozhovoru s personálním ředitelem a pomocí dotazníků, které se zaměřují na spokojenost zaměstnanců. Na základě výsledků jsou navrženy možné změny pro zlepšení řízení lidských zdrojů.
Human Resource Management in a Selected Company
Keywords: řízení lidských zdrojů; spokojenost zaměstnanců; motivace; human resource management; employee's satisfaction; motivation