Návrh místní komunikace k nové zástavbě domů v lokalitě "U Vodních zdrojů" (obec Olešnice). - Kocábková, Martina (Jihočeská univerzita, 2009)
Úkolem mé práce je vypracování dvou variant studie místní komunikace, která bude vytvářet spojení k nové zástavbě domů v lokalitě ‚U Vodních zdrojů', v obci Olešnice. Vhodnější variantu jsem dopracovala do stadia dokumentace pro vydání stavebního povolení. Trasa je volena tak, aby zajistila obslužnost dané lokalita a aby zemní práce byly minimílní. Při návrhu jsem respektovala platné normy a technické předpisy.
Project of the local road to the new house-building in the locality "U Vodních zdrojů" (the village Olešnice).
Návrh místní komunikace k nové zástavbě domů v lokalitě "U Vodních zdrojů" (obec Olešnice).
Keywords: místní komunikace; stavební povolení; projektování; local road; a building licence; a projection