Cvičné didaktické testy pro přípravu ke státní maturitní zkoušce z matematiky - Pivoňka, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá cvičnými didaktickými testy ke státní maturitní zkoušce z matematiky. Je rozdělena do dvou částí. První část je rozdělena do 7 kapitol. Každá kapitola se zabývá konkrétním tematickým okruhem ke státní maturitní zkoušce z matematiky. Druhá část obsahuje 3 didaktické testy. Ke každému didaktickému testu je přiloženo řešení. Cílem bakalářské práce je pomoci studentům zvládnout maturitní zkoušku z matematiky.
Practical didaktic tests for preparation for the math matriculation examination
Keywords: didaktické testy; maturitní zkouška z matematiky; Algebraické výrazy; Rovnice a nerovnice; Funkce; Analytická geometrie; Planimetrie a stereometrie; Posloupnosti; Kombinatorika; Pravděpodobnost; Statistika; didactic tests; math matriculation examination; Algebraic expressions; Equations and inequalities; Function; Analytic geometry; Planimetrics and solid geometry; Sequence; Combinatorics; Probability; Statistic