Zprostředkování zaměstnání - Houšková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce Zprostředkování zaměstnání se zabývá současným trhem práce a možnostmi zprostředkování zaměstnání v České republice. Práce se zabývá jak strukturou nezaměstnaných, tak hodnotí jejich informovanost o možnostech hledání zaměstnání. Je rozebrána činnost Úřadu práce České republiky a činnost agentur práce.
Employment mediation
Keywords: nezaměstnanost; úřad práce; agentura práce; zprostředkování zaměstnání; trh práce; agenturní zaměstnávání; unemployment; labour office; recruitment agencies; employment mediation; labor market; agency employment