Metoda Balanced Scorecard v podnikové praxi - Kišová, Blanka (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce obsahuje postupné kroky zavádění systému BSC, jeho vliv na odměňování pracovníků a zhodnocení zavedení.
The Balanced Scorecard in company practice
Keywords: Balanced Scorecard; business tým; procesní tým; samostatný výrobní tým; Balanced Scorecard; business team; implementation; procedural team; production team