Specifika účtování a financování vybrané příspěvkové organizace - Zelená, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem diplomové práce je financování a účetnictví vybrané příspěvkové organizace. Vybranou příspěvkovou organizací je Měststký dům dětí a mládeže Týn nad Vltavou, který je střediskem volného času, které poskytuje zájmové vzdělání, především dětem a mládeži ve všech věkových kategoriích.
Accounting features and financing in the selected contributory organization
Keywords: financování; příspěvková organizace; rozpočet; transfer; účetnictví.; accounting; alowance organization; budet; finance source; financing; transfer.