Malotřídní škola v Ktiši - Dryje, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá tématem malotřídní školy ve Ktiši. V teoretické části definuji pojem malotřídní školy a její specifika. Praktická část je založena na metodě kvalitativního výzkumu. Cílem je zjistit možnosti a cesty pro lepší fungování školy ve Ktiši.
Small-classes school in Ktiš
Keywords: malotřídní škola; individuální vzdělávání; alternativní výuka; mimoškolní aktivity; small school with composite classes; individual education; alternative teaching; extracurricular activities