Analýza Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost se specifikací na vysokoškolské vzdělávání - Lejsková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce je popsat a analyzovat Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost vzhledme k jeho významu pro vysoké školy. Ukázat, jak vzniká projektová žádost, jaké má náležitost a průběh hodnocení přijatelnosti předložených projektových žádostí. V závěru práce se zaměřuji na úspěšnost vysokých škol, jako žadatelů a stručné zhodnocení, zda došlo realizací projektů v oblasti podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání ke zlepšení vzdělávání na vysokých školách.
Analysis of the Operational Program Education for Competitiveness at university education
Keywords: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost; výzva; hodnocení; projektová žádost; Benefit7; grémium zpravodajů; vysokoškolské vzdělávání; Operational Programme Education for Competitiveness; challenge; evaluation; project application; Benefit7; Board reporters; Higher Education