Účetní závěrka podle české účetní legislativy a mezinárodních standardů finančního výkaznictví IAS/IFRS - Laksarová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce se skládá ze dvou částí. V první části je popsána teorie, která se týká účetní závěrky podle české legislativy a i podle mezinárodních účetních standardů. V praktické části práce se již zabývám účetní závěrkou ve společnosti KOVOSVIT MAS, a. s. Nejprve jsem se zaměřila na účetní závěrku podle českého účetnictví a následně jsem se zabývala účetní závěrkou podle IAS/IFRS.
Financial statements under Czech accounting legislation and IAS/ IFRS
Keywords: Účetní závěrka; česká účetní legislativa; mezinárodní účetní standardy; rozvaha; aktiva; pasiva; výkaz zisku a ztráty; výsledek hospodaření; Financial statements; czech accounting legislation; international accounting standards; balance sheet; assets; liabilities; profit and loss; result of management