Analýza nákupních podmínek Vimperska - Brathová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce je zhodnotit nákupní podmínky a geografické rozmístění prodejních jednotek na Vimpersku. Navrhnout opatření na zlepšení. Informace byly získány pozorováním v jednotlivých obcích Vimperska, dotazováním a nestrukturovanými rozhovory. Následně byla data zpracována a vyhodnocena.
Analysis of the buying terms at Vimperk
Keywords: maloobchod; obchod na vesnici; obchodní vybavenost obcí; retail; shop in the village; business community amenities