Analýza současných ubytovacích zařízení na Třeboňsku - Švepešová, Ivona (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou současných ubytovacích zařízení na Třeboňsku. Zaměřuje se na jejich kategorizaci a charakteristiku. Součástí práce jsou mapy vytvořené v aplikaci ArcMap, SWOT analýza a možná doporučení pro podnikatelskou sféru v oblasti ubytovacích služeb.
The Analysis of Current Accommodation Facilities in the Třeboňsko Region
Keywords: ubytovací zařízení; Třeboňsko; ArcMap; SWOT analýza; accommodation facilities; Třeboňsko region; ArcMap; SWOT analysis