Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení jako součást využití železniční tratě Dívčice-Netolice pro cestovní ruch - Veselá, Monika (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského konceptu ubytovacího zařízení v Netolicích. Sekundární data a data získaná dotazníkovým šetřením, řízenými rozhovory, vlastním zkoumáním analyzovaly oblast, trh, tržní příležitosti, ubytovací a stravovací zařízení a návštěvníky oblasti a staly se základním východiskem pro zpracování komplexního podnikatelského konceptu ubytovacího zařízení kategorie penzion, jehož hlavním myšlenkou je navázání na 100letou tradici místní železniční tratě.
The business concept of accommodation as part of the railway line Dívčice-Netolice for tourism
Keywords: cestovní ruch; ubytovací a stravovací služby; analýza oblasti; podnikatelský koncept; ubytovací zařízení; finanční plán; Netolice; tourism; accommodation and catering services; analysis of the area; business concept; accommodation; financial plan; Netolice