Projekt jako vyučovací metoda při výuce fyziky - Veverková, Klára (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato diplomová práce se snaží poskytnout čtenáři základní informace o projektové metodě. Je možné nalézt zde historii projektové metody, její nejvýznamnější osobnosti, náležitosti projektu a způsob zpracování projektu. Z této diplomové práce je možné čerpat jak teoretický popis projektu, tak motivaci k zapojení projektů do výuky. V závěru práce jsou navíc ukázky konkrétních dvou projektů.
Project as an education method in teaching of physics
Keywords: projektová metoda; projekty ve fyzice; projects; projects in physics