Analytický katalog frankofonní literatury v revui Světová literatura 1969 - 1980 - Kovaříková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této diplomové práce bylo analyzovat zastoupení frankofonní literatury v literární revui Světová literatura v letech 1969 - 1980.
Analytic Catalogue of the Francophone Literature in the Světová literatura Review 1969 - 1980
Keywords: frankofonní literatur; the francophone literature