Multimediální výuka pomocí Imagine - Pechoušek, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření metodické příručky pro vývojové prostředí Imagine. Tato příručka se zabývá využitím jeho nástrojů pro práci s multimédii a snaží se objasnit základní pojmy a technické informace, které s problematikou multimedií souvisejí. K tomuto účelu je pro lepší pochopení a názorné předvedení vytvořena sada projektů, realizovaná v prostředí Imagine.
Imagine supported multimedial education
Keywords: Logo; Imagine; multimedia; zvuk; video; projekt; Logo; Imagine; multimedia; audio; video; project