Identity a jejich správa v podnikovém prostředí - Klíma, Petr (Jihočeská univerzita, 2013)
Cíl práce je porovnat způsoby používání identit ve společnostech. Porovnat rozdíly v přístupu a složitosti jejich správy v závislosti na velikosti společnosti a počtu uživatelů a/nebo aplikací. Posoudit vhodnost jednotlivých přístupů ke správě identit ve vybrané společnosti střední velikosti. Zdůraznit klady, zápory a na závěr provést výběr vhodného přístupu. Popsat jednotlivé kroky při uvádění vybraného přístupu ke správě identit do činnosti.
Identities and identity management in a midsize company
Keywords: IdM; identita; LDAP; entita; IdM; identita; LDAP; entita