Inovace systému odměňování zaměstnanců - Malíková, Monika (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této diplomové práce bylo zhodnotit systém celkové odměny ve firmě Montela s.r.o. a doporučit inovace, které by vedly ke zlepšení současného systému. Pro získání informací o chodu společnosti proběhla schůzka s jednatelem společnosti a bylo provedeno dotazníkové šetření mezi zaměstnanci společnosti. Výsledky dotazníkového šetření ukázaly jistou míru nespokojenosti zaměstnanců s množstvím odvedené práce a jejím ohodnocením ve mzdě. Za další nedostatek zaměstnanci uvedli objem benefitů, které dostávají. Posledním problémem který dotazníkové šetření odhalilo, bylo, že by zaměstnanci uvítali školení v oblasti nových technologií. Proto bych navrhla následující inovace: zavedení schůzky mezi vedoucím střediska a jeho podřízenými, kde by se stanovili cíle, dále by došlo k vyhodnocování a následnému odměňování na základě splněných cílů za uplynulé měsíce. Zavést benefit ve formě sick day. A proškolit zaměstnance v novinkách v jejich oboru.
Innovation of remuneration system for employees
Keywords: odměňování; systém celkové odměny; inovace; benefit; remuneration; overall remuneration system; innovation; benefit