Příklady řešení sítě polních cest s protierozním účinkem. - Svobodová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat rešerši na téma Příklady řešení sítě polních cest s protierozním účinkem. Definovala jsem základní charakteristiky týkající se polních cest, zde jsem čerpala převážně z platných technických norem a doporučené literatury. Dále jsem se zaměřila na účinky eroze v krajině a na její řešení pomocí protierozních opatření. Na závěr jsem uvedla 3 konkrétní příklady řešení polních cest s protierozním účinkem.
Examples of Field Roads Solutions with the anti-erosion effect
Keywords: polní cesta; eroze; Field road; erosion