Marketingové aktivity vybraného malého podniku - Koutenská, Věra (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce je zhodnocení současné situace firmy VOLF kancelářské potřeby, s r.o., působící na trhu školních a kancelářských potřeb, z pohledu marketingových aktivit. K hodnocení marketingových aktivit je využito nástrojů marketingového mixu. V závěru práce jsou shrnuty zjištěné výsledky a na jejich základě vytvořeny konkrétní návrhy vedoucí ke zlepšení současné situace. Mezi použité metody, vedoucí k naplnění cíle práce, náleží: analýza marketingových aktivit, zhodnocení marketingového mixu, analýza stávajících zákazníků, analýza konkurence, analýza dodavatelů a řízené rozhovory.
Marketing activities of the selected small company
Keywords: marketing; marketingové aktivity; marketingový mix; produkt; cena; distribuce; marketingová komunikace; analýza zákazníků; analýza konkurence; školní a kancelářské potřeby; marketing; marketing activities; marketing mix; product; price; place; promotion; analysis of customers; analysis of competition; school and office supplies