Účetní, daňové a právní aspekty pohledávek a jejich řešení ve vybrané účetní jednotce - Hronková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Vymezení problematiky pohledávek z účetního, daňového a právního hlediska a jejich řešení včetně návrhu vnitropodnikové směrnice v konkrétní účetní jednotce.
Accounting, tax and law aspects of claims and their solution in a chosen accounting entity
Keywords: Účetnictví; pohledávky; účetní; právní a daňové aspekty; Accounting; accounts receivable; accounting; legal and tax aspects