Edukace pacientů o onkologickém onemocnění plic - Burdová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá edukací klienta o onkologickém onemocnění plic. Pro sestry byl vypracován edukační plán o plicním karcinomu, který by měl přispět k této problematice.
The Education of patients on oncological pneumonopathy
Keywords: sestra; edukace; onkologické; onemocnění; plic; pacient; prevence; role