Analýza podmínek pro rozvoj vybraného typu cestovního ruchu - Novotná, Aneta (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce analyzuje podmínky pro rozvoj agroturismu a venkovského turismu se zaměřením výhradně na oblast jižních Čech. Popisuje vybrané objekty v rámci Jihočeského kraje se zaměřením na ubytovací kapacity. V praktické části je zrealizováno dotazníkové šetření, uplatnění na vybraném objektu a zhodnocení současného stavu agroturismu. V závěru jsou shrnuté poznatky a návrhy na další možnosti rozvoje venkovského cestovního ruchu v Jihočeském kraji.
Analysis of Terms of Development of selected Type of Tourism
Keywords: agroturismus; ekoagroturismus; venkovský turismus; ubytovací kapacity; farmy; agritourism; ecoagritourims; rural tourism; accommodation capacity; farms