Volný čas dětí předškolního věku - Burianová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, co je volný čas, vysvětlit hru v předškolním věku, která se volného času týká. Zaměřila jsem se také na činitele ovlivňující volný čas, což je v největší míře rodina, ale také média, nebo potřeby. Pro praktickou část jsem si zvolila výzkum pomocí rozhovorů s rodiči dětí, které navštěvují mateřské školy v Českých Budějovicích a Opařanech. Rodiče se mi snažili vysvětlit, jak jejich děti tráví nejčastěji volný čas, či jak je v aktivitách podporují, z čehož jsem udělala společné vyhodnocení.
The Leisure of Preschool Children
Keywords: Volný čas; rodina; činnosti; hra; Leaesure; family; activities; game