Aktuální výzkum v oblasti ochrany půdy, vody a organismů v zemědělsky využívaných povodích - Konečná, J.; Karásek, P.; Sáňka, M.; Zajíček, A.; Adámek, Zdeněk; Velíšek, Josef; Halešová, J.; Vavřina, A. (Ministerstvo zemědělství ČR, 2020)
Publikace popisuje cíle a metodiku projektu MZe QK1910282 „Možnosti zmírnění dopadů extrémních srážko-odtokových jevů v malých povodích s ohledem na požadavky trvale udržitelného zemědělského hospodaření a produkce ryb“.
Current research in the field of soil, water and organism protection in agriculturally used catchments
Keywords: Půda; voda; vodní organizmy; zemědělství; Soil; water; aquatic organisms; agriculture