Analýza služeb a možnosti jejich rozvoje ve vybrané oblasti - Keclíková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce se zaměřuje na možnosti rozvoje komerčních a veřejných služeb ve městě Strakonice. Hlavním cílem bylo provést marketingový výzkum obyvatelů a podnikatelských subjektů daného města,vést řízené rozhovory se starostou města a projektovým manažerem města. V poslední části byla provedena SWOT analýza vybrané oblasti a poté předpoklady a možnosti rozvoje vybrané oblasti.
Analysis of services and opportunities for their development in selected areas
Keywords: marketingový výzkum; veřejná a komerční služba; malé a střední podnikání; marketing research; public and commercial service; small and medium business