Faktory ovlivňující cenu pozemku - Kučerová, Hana (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavní cíl této diplomové práce je zmapování cen pozemků v zájmové oblasti a zhodnocení hlavních faktorů ovlivňujících cenu pozemku. Dílčím cílem je charakteristika zájmové oblasti z hlediska přírodních a životních podmínek a také z hlediska členění půdního fondu. Zájmovou oblastí je základní územní jednotka Třeboň.
Factors influencing price of ground
Keywords: pozemek; cena pozemku; cenotvorné faktory; nemovitost; ground; price of ground; factors influencing price; real estate