Vyhodnocení energetických a exploatačních ukazatelů technologie pěstování brambor v konkrétních podmínkách. - Malecha, Pavel (Jihočeská univerzita, 2008)
Provedení rozboru exploatačních a energetických ukazatelů při pěstování brambor, v konkrétních podmínkách.
Evaluation of Energy and Exloitation Indicator of Technology of Growing Potatoes in Particular Conditions.
Keywords: Agrotechnické zásahy; Spotřeba pohonných hmot; Ekonomické zhodnocení; Potřeba živé práce; Energetické a exploatační ukazatelé; Agricultural interferences; Fuel consumption; Economic assesment; Live work consumption; Energy and exploitation indicators