Analýza pohybového režimu studentů 4. ročníků středních škol v Příbrami. - Mirschitzková, Nicola (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou pohybového režimu studentů 4. ročníků středních škol v Příbrami a jeho odlišnostmi u studentů s normální váhou a s nadváhou a obezitou. Dále zjišťuje postoj studentů k pohybovým aktivitám a jejich životní hodnoty.
Analysis of the kinetic regime of 4th grade students of Secondary schools in Příbram.
Keywords: pohybová aktivita; civilizační choroby; obezita; BMI; zdraví; adolescence.; physical activity; civilization diseases; obesity; BMI; health; adolescence.