Spotřební chování v komoditě víno - Krýzová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé práce bylo na základě výzkumu zhodnotit stávající situaci a provést analýzu v oblasti nákupního a spotřebního chování v komoditě víno. Záměrem byla komparace nákupního a spotřebního chování jednotlivce a dále návrh opatření vedoucí k zlepšení zjištěného stavu.
Consumer Behaviour in the Commodity Wine
Keywords: Nákupní chování; spotřební chování; faktory ovlivňující kupní chování; sběr dat; dotazník; vinařství; tichá vína.; Purchase and consuming behaviour; factors which have influence on the purchase behaviour; data collection; questinnaire; viniculture; still wine.