Paušální výdaje na dopravu silničním motorovým vozidlem v praxi - Telecký, Martin (Jihočeská univerzita, 2012)
Jako téma bakalářské práce jsem si vybral paušální výdaje na dopravu silničním motorovým vozidlem v praxi. Je to z důvodu, že tyto paušální výdaje na dopravu navržené panem poslancem Michalem Doktorem se staly novinkou již v roce 2009. Budu se zabývat tím, jak vše fungovalo nebo ve většině případů stále funguje ještě předtím, než vznikly paušální výdaje na dopravu, to znamená skutečně spotřebované pohonné hmoty, které si poplatník uplatní v daňovém přiznání jako daňový výdaj. V praktické části se budu zabývat konkrétními případy uplatnění paušálních výdajů na dopravu silničním motorovým vozidlem.
Fixed expenditures on road transport by motor vehicle in practice
Keywords: paušální výdaje na dopravu silničním motorovým vozidlem; poplatník; spotřebované pohonné hmoty; fixed expenditures on road transport by motor vehicle; taxpayer; consumed fuel