Multikoptéra s využitím platformy Arduino Nano s komunikačním protokolem ZigBee - Poláček, Matěj (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá realizací multirotorového zařízení založeného na technologii Arduino Nano s komunikačním protokolem ZigBee a naprogramováním ovládacího softwaru. Multirotorové zařízení musí být schopno vzlétnout a vznášet se ve stabilizované pozici. Dále musí být ovladatelné prostřednictvím pozemní řídicí stanice, se kterou komunikuje za pomoci komunikačního protokolu ZigBee.
Multicopter using platform Arduino Nano with communication protocol ZigBee