Podnikatelský záměr: Penzion při Biofarmě Rašovice - Gráfová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského záměru na založení penzionu k biofarmě. Práce je rozdělena do dvou částí literární přehled a aplikační část. V literárním přehledu jsou definovány jednotlivé pojmy podnikatelského záměru a pojmů co k podnikatelskému záměru patří. V aplikační části je vypracovaný podnikatelský záměr na penzion k určité bio-farmě. Jsou zde použity analytické metody jako: SWOT analýza a Fullerův trojúhel-ník.
Business plan: Guest House on Organic farm Rašovice
Keywords: Podnikatelský záměr; podnikatel; podnik; podnikání; fyzická osoba; právnická osoba; SWOT analýza; BCG matice.; Business plan; entrepreneur; enterprise; business; natural person; legal entity; SWOT analysis; BCG matrix.