Jak se potkat s názory svých studentů a být překvapen - Szalai, Daniel; Vojtová Vilhelmová, Lenka (Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre, 2016)
Důležitost současnosti a jejích aktuálních témat, proces hledání. Výtvarné výstupy v časosběrném projektu na dané téma pod názvem Dopis nevinnému.
How to meet the students´opinions and be surprised
Keywords: názory, student, být překvapen; meet; students, opinions, be surprised