Multimediální pomůcka pro samostudium matematiky pro základní školu - Bradáčová, Hana (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce se zabývá tvorbou multimediální pomůcky pro samostudium matematiky pro základní školu. Touto pomůckou je interaktivní software, konkrétně webové stránky bez nutnosti připojení k internetu na CD. Především je určena pro domácí přípravu žáků, kteří ve škole zameškají, nestihnout látku pochopit, nebo si učivo potřebují jen připomenout, procvičit. Zároveň ji lze využít i během hodiny. V rámci diplomové práce bylo zpracováno téma řešení rovnic. Součástí diplomové práce je i praktické ověření žáky základní školy a porovnání jejich výsledků se žáky, kteří s pomůckou nepracovali.
Self-study support multimedia materials for basic school mathematics
Keywords: matematika; rovnice; interaktivní pomůcka; flash; animace; mathematics; equation; interactive tools; flash; animation