Projekt zařízení zdravotněsociálních služeb - Jehlíková, Radka (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce stanovuje potřebné invstičné náklady na pořízení hmotných aktiv a zdroje jejich krytí. Dále bude kalkulovat náklady, výnosy a hospodářský výsledek. Identifikovat faktory, mající vliv na hodnocení ekonomické efektivnosti investičních projektů a následně využít těchto zjištění při hodnocení konkrétního investičního projektu v oblasti poskytování zdravotněsociálních služeb.
Project in the field of health care and social services
Keywords: Zakladatelský rozpočet; zdravotněsociální služby; investiční náklady; míra spoluúčasti; hodnocení efektivnosti investice; Founding budget; health care and social services; investment costs; patient complicity; clasification of investment project