Aplikace Kancelář cyklistického závodu - Míchal, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem práce je vytvoření aplikace pro měření a prezentaci výsledků cyklistických závodů. Práce je rozdělena na tři hlavní části. První část popisuje problematiku měření času včetně specifik časomíry cyklistického závodu. Druhá část obsahuje popis návrhu vyvíjené aplikace a popis využitých technologií. Poslední část se zabývá samotnou implementací aplikace. Vytvořená aplikace, která je hlavním výstupem práce, je otestovaná a využitelná na závodech (nejen cyklistických), které splňují podmínky definované v textu.
Application Office of cycling race
Keywords: Měření času; time measurement