Podniková kultura ve vybrané organizaci - Kašparová, Jana (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá podnikovou kulturou a její charakteristikou prostřednictvím jednotlivých kulturních dimenzí podle Geerta Hofstedeho. Hlavním cílem této práce je charakterizovat podnikovou kulturu za pomoci specifikace jejích kulturních dimenzí a navrhnout změny směřující k žádoucímu stavu podnikové kultury ve vybrané organizaci, a to i ve finančním vyjádření.
Corporate culture in Organization
Keywords: podniková kultura; organizační kultura; kulturní dimenze; znalostní ekonomika; znalostní společnost; znalostní management; corporate culture; cultural dimensions; knowledge economy; knowledge society; knowledge management