Provedení kontroly tréninkového procesu hráčů volejbalového družstva - Budňáková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním úkolem této bakalářské práce je kontrola tréninkového procesu hráčů a družstva ve volejbale. Práce se skládá ze dvou částí, z teoretické a praktické. V teoretické části je základní charakteristika volejbalu jako sportovního odvětví, herní výkon hráče a metodický popis jednotlivých testů. V druhé praktické části jsem porovnávala družstva juniorů VK České Budějovice a VK Znojmo. Tato část obsahuje výsledky měření testů, hodnocení a grafický záznam. Práce by měla být přínosem hlavně pro trenéry volejbalu, kdy při tréninkovém procesu mohou využít metod k zlepšení družstva.
The Kontrol of Volleyball TeamTraining Process
Keywords: volejbal; testování; dosah; měření; volleyball; testing; (block and jump) reach and measurement.