Řízení poradenských služeb pro podnikatele v agrárním komplexu - Suchá, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce bylo zanalyzování aktuálního stavu nabídky poradenských služeb a jejich zhodnocení na bázi potřeb zemědělské podnikatelské veřejnosti. V rámci této analýzy bylo provedeno dotazníkové šetření cílené na zemědělské podnikatele. Zjištěná data byla vzájemně konfrontována tak, aby bylo zjištěno, zda je naplněn účel poradenství.
Management consulting services to entrepreneurs in the agricultural complex
Keywords: služby; poradenské služby; poradenské služby v agrárním sektoru; poradenský systém Ministerstva zemědělství; service; advisory service; advisory service in agricultural sector; advisory system at the Ministry of Agriculture