Vztah učitel a rodič v MŠ - Pražáková, Zdislava (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem této bakalářské práce je vztah učitel a rodič v MŠ. Způsoby spolupráce učitelů a rodičů dětí v MŠ a to, co tuto spolupráci ovlivňuje. Jaké dopady má tato spolupráce na výchovu a vzdělávání dítěte, na jeho vztah k MŠ.
Relationship of parent and teacher in kindergarten
Keywords: učitel; rodič; vztah; spolupráce; dítě; teacher; parent; relationship; cooperation; child