Model systému pro správu obsahu založeného na technologii ASP.NET - Hlaváč, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a vytvořit univerzální model internetového systému pro správu obsahu (CMS) založeného na technologii ASP.NET. Systém by měl být plně modulární a měl by zohledňovat současné technologické i marketingové trendy. Součástí práce je ukázková aplikace CMS, podle navrženého modelu.
Model of content management system in ASP. NET technology
Keywords: uml; model; cms; asp.net; ajax; css; uml; model; cms; asp.net; ajax; css