Využití robotického systému Agrointelli při různých zemědělských operacích - Němec, Jiří (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato diplomová práce se zabývá sledováním autonomního robotického systému Agrointelli Robotti 150D. Zařízení bylo sledováno při nasazení v běžném zemědělském provozu při sázení jahod, setí slunečnice a kukuřice, pletí kukuřice a setí řepky. Součástí práce je provedení pokusu pro porovnání autonomní a konvenční soupravy při setí řepky. V práci jsou také popsány problémy zjištěné během sledování a jsou podány návrhy na jejich řešení.
Using the Agrointelli robotic system in various agricultural operations
Keywords: autonomní; Robotti; výkonnost; problémy; autonomnous; Robotti; performance; problems