Dokumentace návrhu pozemkové úpravy ve zvolené lokalitě - Pecková, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem diplomové práce je zpracování dokumentace návrhu pozemkové úpravy ve zvolené lokalitě. Zvolenou lokalitou pro tuto práci je katastrální území Brloh pod Kletí. První část práce je tvořena literární rešerší, která se zabývá tématem práce obecně. Dále je popsána základní charakteristika území, stanoven obvod pozemkové úpravy. Na základě terénního průzkumu tohoto území se analyzovaly problémy, které se řešily pomocí návrhového opatření v rámci plánu společných zařízení. Hlavní částí práce bylo vypracovaní soupisu nároků pro tři vybrané vlastníky. Tyto nároky tvoří podklad pro vytvoření návrhu nového uspořádání pozemků.
Documentation proposal land adjustments in the chosen locality
Keywords: pozemkové úpravy; katastrální území Brloh pod Kletí; plán společných zařízení; soupis nároků; nové uspořádání pozemků; land adjustments; cadastral area Brloh pod Kletí; plan of common facilities; list of claims; new land arrangements