Programy podpory a jejich význam pro rozvoj vybraného malého podniku - Kramlová, Edita (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat vybrané formy podpory podnikání a možnosti jejich využití ve vybraném podniku. Diplomová práce je rozdělena do několika částí. Začíná literárním přehledem a analýzou programů podpory, které jsou vhodné pro malé a střední podniky. Další části se zabývají charakteristikou daného podniku, návrhem nejvhodnějších operačních programů pro podnik a návrhem konkrétního projektu. Závěrem jsou shrnuty veškeré přínosy pro daný podnik, které projekt přinese.
Support programs and their importance for the development of selected small business