VÝSKYT A PREVENCE VYBRANÝCH SOCIÁLNĚ NEŽÁDOUCH JEVŮ V PROSTŘEDÍ ARMÁDY ČESKÉ REPUBLIKY - Chánová, Martina (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na výskyt vybraných sociálně nežádoucích jevů a jejich prevenci v prostředí Armády České republiky. Vedle popisu těchto jevů a jejich výskytu uvádím rovněž způsoby realizace primární prevence zohledňující specifika rezortu obrany. Praktická část obsahuje kromě údajů z výzkumu o informovanosti a využívání preventivních programů zaměstnanci rezortu také návrh na doplnění a zkvalitnění preventivních aktivit.
INCIDENCE AND PREVENTION OF SELECTED SOCIAL PHENOMENA IN THE ENVIRONMENT OF THE ARMY OF THE CZECH REPUBLIC